lördag 15 februari 2014

Lion Bars

 
3 dl jordnötssmör
2 dl ljus sirap
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
3 dl kokosflingor
5 dl Rice Krispies
250 g mörk choklad
 
Smält jordnötssmör, sirap, socker och vaniljsocker på svag värme.
Rosta kokosflingorna i en torr kastrull.
Rör sen ner kokosflingor och Rice Krispies i jordnötssmeten.
Fördela smeten i två avlånga brödformar klädda med platsfolie. Låt svalna i kylskåp.
Smält chokladen i vattenbad.
Ta upp den stelnade jordnötsblandningen och skär i 2 cm breda stänger.
Doppa botten i den smälta chokladen och lägg dom på en tallrik med chokladsidan uppåt.
Eller gör som jag och doppa hela i choklad, så smaskigt!! ;-p
Låt bitarna stelna i kylskåp eller hellre i frysen. 

 
Lycka till - Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar