torsdag 17 oktober 2013

Sweet Chili Kycklinggratäng

900 g kycklingfilé
2 dl crème fraiche
2 dl grädde
1 dl  sweet chilisås
en halv purjolök (kan uteslutas)
1 dl riven ost
salt och svartpeppar efter smak

Sätt ugnen på 200 grader. Skär kycklingfiléerna i tärningar och stek tills de fått färg.
Krydda gärna med salt och peppar. Lägg ner i lagom stor ugnsform, så att botten täcks.
Blanda crème fraiche, grädde, sweet chilisås, purjolök och riven ost i en skål, krydda efter smak.
Häll blandningen över kycklingen, strö över lite riven ost och ställ in i ugnen tills osten smält och
fått fin färg, ca 15-20 min.
Servera med ris och en färsk sallad. Passar till både vardags- och helgmiddag!


Lycka till - Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar