söndag 27 oktober 2013

Mördegskakor med Nutella och Jordnötter

200 g margarin
3 tsk vaniljsocker
1 dl strösocker
4½-5 dl vetemjöl

Vispa smör, vaniljsocker och socker tills allt blir ljust och poröst.
Tillsätt mjölet och vispa på låg hastighet tills det blivit en smulig deg.
Tryck ihop degen med handen i bunken. Låt sen degen vila i kylskåp ca 30 min.

Rulla små bollar av degen och lägg på plåt med bakplåtspapper.
Gör en grop med pekfingret i varje kaka. Lägg i valfri mängd jordnötter i gropen.
Spritsa sen en klick med nutella över jordnötterna.
Grädda i 175 grader i ca 10-12 min.
Kakorna är godast när de har varit frysta!



 
 
Lycka till - Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar