Dumlefluff
180 g Dumle
3 dl vispgrädde
Värm grädden i en kastrull, men den får absolut INTE koka.
Dela Dumlekolorna i mindre bitar och häll ner de i grädden.
Rör om lite då och då tills de har smält helt.
Häll upp det i en skål och låt stå i kylen minst sex tim, helst över natten.
Vispas sen som vanlig grädde till en härlig fluff.
Detta receptet räcker till 1-2 lager fyllning i en tårta.
Ahlgrens Bilar-fluff
60 g Ahlgrens Bilar
3 dl vispgrädde
Häll grädden i en kastrull och värm på svag värme, häll i bilarna.
Det är Viktigt att det INTE kokar!!
När bilarna smält, häll i en skål och ställ in i kylen.
Låt stå över natten, eller åtminstone i minst sex tim.
Vispa sen som vanlig grädde.
Kan användas som tårtfyllning, men är godast på cupcakes.
På bilden här nedan är det Kladdkaksmuffins med Bilar-fluff underst på faten :)
Lycka till - Kram kram
Det var enkel ingen konstigheter men bra resultat tack
SvaraRadera